Telefoon verkopen

Heb je een gebruikte smartphone die nog goed werkt of heb je juist een smartphone met defecten? In beide gevallen kun je nog geld verdienen met jouw gebruikte telefoon. Niet alleen levert het je een leuk bedrag op, je zorgt er ook nog voor dat de smartphone een tweede leven krijgt.

Waar kun je jouw telefoon inruilen?

Het inruilen van jouw gebruikte telefoon is een goede optie als je er geld mee wil verdienen en als je een bijdrage wil leveren aan de verlaging van e-waste. Er zijn verschillende manieren om een gebruikte smartphone te verkopen. Zo kan je terecht bij een marktplaats of bij een gespecialiseerde inkoper.

Wat is mijn gebruikte telefoon waard?

Als je jouw gebruikte GSM wilt verkopen, is natuurlijk de belangrijkste vraag wat je eraan kan verdienen. De waarde van jouw telefoon is afhankelijk van een aantal factoren. Zo zal er worden gekeken hoe de telefoon functioneert en hoe hij eruitziet. Wanneer jouw telefoon kapot is, is hij natuurlijk minder waard dan een nieuwe smartphone die er als nieuw uitziet. Ook ben je afhankelijk van waar je jouw smartphone verkoopt. Bij een marktplaats ben je vrij om je eigen prijs te bepalen. Er moet dan natuurlijk nog wel iemand gevonden worden die dat bedrag wil betalen. Bij een gespecialiseerde inkoper staat het bedrag vaak al vooraf vast. Je weet dan dus meteen waar je aan toe bent.

Onze beoordelingen