Verkopen van Apple producten

Heb je Apple devices die je wil verkopen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Apple Watches, iPads en iPhones kunnen worden aangemeld en ingeruild voor geld. Het is mogelijk om meerdere devices tegelijk aan te melden. Heb je bijvoorbeeld een kapotte iPad en een goed werkende iPhone? Dan kan je beiden aanmelden en in één pakket gratis en verzekerd opsturen.

Waar kan ik mijn Apple devices inleveren?

Er zijn een aantal plekken waar je jouw Apple devices kan inruilen voor geld. Dit kan je bijvoorbeeld doen op een marktplaats of bij een gespecialiseerde inkoper. Bij een marktplaats kan je zelf je verkoopprijs bepalen. Het lukt echter niet altijd om voor dit bedrag een betrouwbare koper te vinden. Daarnaast kan het veel tijd kosten om de devices te verkopen. Bij een gespecialiseerde inkoper weet je zeker dat je het geld ontvangt en dat het ook nog eens snel op je rekening staat. Ook is het mogelijk om jouw producten gratis en verzekerd op te sturen. Het risico is dus veel lager dan bij een marktplaats.

Wat zijn mijn Apple devices waard?

De prijzen van de Apple devices kunnen erg uiteenlopen. Er wordt gekeken naar welk model het is, hoe het apparaat werkt en hoe het eruitziet. Als deze vragen zijn beantwoord, kom je tot de precieze waarde. Is dit voor jou een goede deal? Dan kan je jouw devices aanmelden en gratis en verzekerd opsturen. Daarna zullen jouw producten worden gecontroleerd en het geld naar je worden overgemaakt.

Onze beoordelingen