Console verkopen

Heb je een gebruikte console die je wil verkopen? Zonder gedoe en in 3 makkelijke stappen verkoop jij je console aan Verkopen.nl. Bereken in 2 minuten de waarde.

Console verkopen

Wanneer je jouw console verkoopt, krijgt deze een tweede leven. Wanneer de console is ingeleverd, wordt hij uitvoerig getest en waar mogelijk opnieuw op de markt gebracht. Met de verkoop van jouw console, verminder je dus de e-waste. Daarnaast verdien je er natuurlijk een leuk bedrag mee.

Console inruilen bij Verkopen.nl

Met meer dan 3000 tevreden klanten, hebben wij ons bewezen als een betrouwbare en gespecialiseerde inkoper. Je kan er dan ook vanuit gaan dat het verkoopbedrag binnen een werkdag na ontvangst al op je rekening staat. Op de website kan je zien hoeveel jouw horloge momenteel waard is. Nadat je de console hebt aangemeld, kan je hem gratis en verzekerd opsturen, met het verzendlabel dat je van ons ontvangt.

Hoeveel is mijn console waard?

De waarde van jouw console hangt van een aantal dingen af. Zo wordt er gekeken naar welke console je hebt en of hij nog helemaal goed werkt. Ook wordt er gekeken naar eventuele barsten en krasjes. Heb je een kapotte console? Geen probleem, die kan je gewoon verkopen. De waarde zal wel iets lager zijn dan van een console zonder defecten. Het precieze bedrag wat je aan jouw console kan verdienen, kan dus erg verschillen. Bij Verkopen.nl kan je jouw console online aanmelden, waarna je meteen te zien krijgt wat hij waard is. Daarna volgen nog maar twee stappen: opsturen en cashen!

Onze beoordelingen