Telefoon verkopen

Ben je op zoek naar een veilige, snelle en betrouwbare website om je smartphone te verkopen? Zoek niet verder! Bij Verkopen.nl bieden we een eenvoudig 3-stappenproces waarmee je jouw GSM kunt verkopen. Bereken de dagwaarde van je telefoon en weet gelijk hoeveel geld je kunt ontvangen voor het inleveren van je oude telefoons!

Oude telefoon verkopen doe je bij Verkopen.nl

Heb je nog een oude telefoon ergens in een kast liggen? Zonde! Deze telefoon wordt namelijk hoe langer hij in de kast ligt minder waard. Maar kun je dan een oude of kapotte telefoon verkopen? Zeker! Bij Verkopen.nl kun je negen van de tien keer nog geld verdienen aan je kapotte telefoon.

Wij recyclen namelijk ook oude defecte mobiele telefoons en gebruiken de onderdelen die nog in goede staat zijn om andere telefoons op te knappen. Wel zo duurzaam, toch? Dus heb jij nog een smartphone liggen met een gebroken scherm? Of een gsm met een batterij die niet meer zo lang meegaat? Je tweedehands telefoon verkopen doe je bij ons. Niet alleen levert het je een leuk bedrag op, je draagt ook je steentje bij aan het milieu door ervoor te zorgen dat je oude smartphone een tweede leven krijgt.

Inleveren oude telefoons voor geld

Je telefoon inruilen voor geld is nog nooit zo makkelijk geweest als nu. Er zijn meerdere marktplaatsen en aanbieders waar je je gsm kunt verkopen. Verkoop je telefoon bij Verkopen.nl als je altijd een eerlijke prijs wilt voor je device. Wij kijken namelijk naar de huidige dagwaarde van je gehele device. Zo kan het zomaar zijn dat wij je telefoon veel hoger taxeren dan dat jij hebt gedaan. Foutje bedankt? Nee, natuurlijk niet. Bij Verkopen.nl staan wij bekend om onze eerlijkheid, ook al kost dit ons wat extra geld. Mocht jouw telefoon meer waard zijn, dan krijg je ook dit bedrag eerlijk op je rekening gestort. Wij zijn allang blij dat je ons helpt om samen onze e-waste te verminderen!

Welke merken telefoons ruilt verkopen.nl in?

Verkopen.nl ruilt meer dan 800 verschillende producten in waaronder de meest populaire telefoons zoals de iPhone, iPad of Apple Watch. Populaire telefoonmerken die ingeruild kunnen worden zijn: Apple, Samsung, OnePlus, Oppo, Sony, Xiaomi, Asus, HTC, Honor, LG, Lenovo, Motorola, Nokia, Poco, Realme en Redmi.

Hoeveel is mijn smartphone nog waard?

Als je jouw gebruikte GSM wilt verkopen, is natuurlijk de belangrijkste vraag wat je er nog aan kan verdienen. De waarde van oude telefoon is afhankelijk van een aantal factoren. Zo zal er worden gekeken naar hoe de telefoon functioneert en hoe hij eruitziet. Wanneer jouw telefoon kapot is, is hij natuurlijk minder waard dan een nieuwe smartphone die er nieuw uitziet. Bij Verkopen.nl kun je binnen enkele minuten de waarde van jouw telefoon berekenen met behulp van onze handige tool. Of je telefoon nu in perfecte staat verkeert of wat gebruikssporen vertoont, je kunt erop vertrouwen dat je bij ons een eerlijke prijs ontvangt. Geen gedoe, geen verrassingen, gewoon een eerlijke deal waar je op kunt rekenen.

Onze beoordelingen