iPad verkopen

Heb je een gebruikte iPad die je graag wilt verkopen? Bereken in 3 vragen de waarde en verkoop je iPad veilig en snel aan Verkopen.nl.

iPad verkopen

Het verkopen van jouw iPad heeft vele voordelen. Zo draag je bij aan een circulaire economie, doordat wij jouw iPad een tweede leven geven. Je vermindert hierdoor dus de e-waste. Daarnaast is jouw iPad nog geld waard. Of je nou een oudere en kapotte iPad hebt of juist een gloednieuw model; in beide gevallen is jouw iPad nog geld waard.

Waar kan ik mijn iPad inleveren?

Er zijn veel manieren op je iPad in te leveren. Zo kan je hem weggeven aan een vriend of verkopen via een marktplaats. Een marktplaats heeft het voordeel dat je zelf de verkoopprijs mag bepalen. Wel is het vaak lastig om een betrouwbare koper te vinden en kost het veel tijd voordat de iPad daadwerkelijk verkocht is. Bij een gespecialiseerde inkoper weet je zeker dat je het juiste bedrag krijgt en staat het geld vaak al binnen een werkdag op je rekening. Daarnaast kan jouw iPad gratis en verzekerd worden opgestuurd. Er zit dus geen risico aan.

Hoeveel is mijn iPad waard?

Of je nou een kapotte iPad verkoopt of een iPad in perfecte staat, jouw iPad is altijd wat waard. Een goed functionerende iPad zal meer waard zijn dan wanneer hij niet goed werkt. Ook speelt het mee waar je de iPad inruilt. Op een marktplaats kan je zelf de prijs bepalen, maar is het weer lastiger om een betrouwbare koper te vinden. Bij Verkopen.nl kan je binnen enkele minuten zien hoeveel jouw iPad precies waard is. Is dit voor jou een mooie deal? Dan kan je de iPad gratis en verzekerd opsturen en staat het geld vaak binnen 24 uur al op je rekening!

Onze beoordelingen