iPad verkopen

Wil je jouw gebruikte of oude iPad verkopen voor een eerlijke prijs? Bij Verkopen.nl maken we het je gemakkelijk. In slechts 3 stappen kun je al jouw iPad waarde berekenen. Op deze manier weet je zeker dat je een eerlijke prijs krijgt voor je Apple product.

Oude iPad verkopen: Snel en makkelijk bij Verkopen.nl

Het verkopen van je oude iPad heeft talloze voordelen. Door het een tweede leven te geven, draag je bij aan een circulaire economie en verminder je e-waste. Zo draag je dus actief bij aan een groenere en toekomstbestendige planeet. En weet je wat het mooie is? Je krijgt er ook nog geld voor ook! Jouw iPad is nog steeds geld waard, ongeacht zijn staat. Of het nu een ouder model zoals de iPad 5 is, een iPad Air 3 met wat gebruikerssporen is of een gloednieuwe versie, bij ons krijg je altijd een eerlijke prijs voor je Apple iPad.

Waar kan ik mijn oude iPad inleveren?

Je staat voor de keuze wat te doen met je oude iPad. Misschien overweeg je om hem weg te geven aan een vriend, of je denkt eraan om hem te verkopen via een online marktplaats. Maar wacht eens even, waarom zou je dat doen als ook bij ons je oude iPad kunt inleveren?

Bij Verkopen.nl ben je verzekerd van een eerlijke prijs voor jouw iPad, en het mooie is dat je het geld vaak al binnen een werkdag op je rekening hebt staan. Daarnaast bieden we een gratis en verzekerde verzending aan, waardoor je met een gerust hart kan verkopen zonder je zorgen te maken over risico‘s of onvoorziene kosten. Wel zo prettig.

Hoeveel is mijn iPad waard?

Benieuwd naar de waarde van jouw iPad? Het maakt niet uit in welke staat hij verkeert, jouw iPad heeft altijd waarde. Een goed werkende iPad zal natuurlijk meer opbrengen dan een defect exemplaar, maar zelfs kapotte iPads zijn geld waard. Bij Verkopen.nl kun je binnen enkele minuten zien hoeveel jouw iPad precies waard. Is het aanbod interessant voor jou? Dan kun je jouw iPad inruilen voor de huidige dagwaarde. Stuur je iPad gratis en verzekerd naar ons op, en binnen 48 uur staat het geld op je rekening!

Voorzorgsmaatregelen bij verkopen: iPad Verkopen Leegmaken

Voordat je je iPad verkoopt, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat deze volledig leeg is gemaakt en dat er geen iCloud lock meer op je tablet zit. Zo bescherm je je persoonlijke gegevens en zorg je voor een veilige verkoop. Wil je meer handige tips weten voordat je je oude elektronica gaat inruilen? Lees ook eens onze handige blog.

Verkopen.nl: wij kopen meer dan 800 verschillende producten in

Naast de Apple iPad koopt verkopen.nl nog vele andere producten in. Populaire producten die veel verkocht worden zijn: iPhones, Apple Watches, Samsung telefoons en niet te vergeten de OnePlus.

Onze beoordelingen