Hoe het werkt in 1...2...3 stappen

1) Aanmelden

Via de zoekbalk op de home pagina of via de categorie pagina zoek je naar het device dat je wilt verkopen.

Heb je het device gevonden? Dan kun je starten met aanmelden. Dit doe je in 3 stappen. In de eerste stap beantwoord je 3 vragen over het device dat je verkoopt. In de tweede stap krijg je een prijsopgave en kies je een deal. In de derde stap vul je jouw gegevens in om de verkoop definitief te maken.

Slim: Je kunt meerdere devices tegelijk aanmelden.

2) Verpakken en verzenden

Afhankelijk van de verzendmethode die je hebt gekozen ontvang je een bevestigingsmail met de juiste instructies. Je verpakt de device(s) stevig en sluit de doos goed af. Verzenden is altijd gratis.

Onze verzendpartners zijn PostNL, Homerr, DHL, DPD en UPS. Bovendien kunnen wij in samenwerking met DHL en UPS een gratis ophaalservice aanbieden.

Lees meer over al onze gratis verzendopties

3) Ontvangst, controle en cashen

Zodra wij het pakket ontvangen sturen we een e-mail. Vanaf dat moment hebben wij 1 werkdag de tijd om de device(s) te beoordelen. In het geval dat wij een device anders beoordelen nemen we hierover ook binnen 1 werkdag contact over op.

Zijn de device(s) zoals aangemeld? Dan betalen wij meteen uit. Het geld staat, afhankelijk van de bank die je gebruikt, binnen 48 uur op je rekening.

Verkoop je oude devices

of

Bekijk veelgestelde vragen

Onze beoordelingen