Apple Watch verkopen

Heb je nog een gebruikte Apple Watch in je lade die je wilt verkopen? Verkoop deze in 3 stappen aan Verkopen.nl. Bereken nu de waarde.

Apple Watch verkopen

Wil je geld verdienen of een bijdrage leveren aan het verminderen van de e-waste? Met het verkopen van je Apple Watch doe je het allebei! De verkoop levert je namelijk niet alleen een leuk bedrag op, het zorgt er ook nog eens voor dat jouw Apple Watch een tweede leven krijgt.

Apple Watch verkopen bij een gespecialiseerde inkoper

Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare koper, waarbij het geld snel op jouw rekening staat, dan is een gespecialiseerde inkoper echt wat voor jou. Op de website kan je al zien hoeveel jouw Apple Watch waard is. Je kan jouw horloge gratis opsturen en een dag later staat het geld vaak al op je rekening.

Wat is de waarde van mijn Apple Watch?

Hoeveel jouw gebruikte Apple Watch nog waard is, hangt van een aantal factoren af. Zo zal er gekeken worden naar hoe het horloge eruitziet en of alles nog naar behoren functioneert. Ook is de plek waar je jouw Apple Watch wilt verkopen van belang. Op een marktplaats kan je zelf een prijs bepalen, maar is het niet zeker dat je een betrouwbare koper vindt. Wanneer je op zoek bent naar een eerlijke prijs én gemak, dan is Verkopen.nl echt wat voor jou!

Onze beoordelingen