iPhone verkopen

Ben je van plan om je iPhone te verkopen of wil je graag weten wat de waarde is? Kies het model, beantwoord de vragen en verkoop deze veilig en snel aan Verkopen.nl.

Help jezelf en de wereld: iPhone verkopen aan Verkopen.nl

Wil je de e-waste verminderen en geld verdienen? Dan is dit een goed moment op jouw iPhone te verkopen. Met de verkoop van je iPhone, geef je de telefoon een tweede leven. Je draagt dus bij aan een circulaire economie en je verdient een leuk bedrag. Je kan jouw iPhone verkopen als hij in perfecte staat is, maar ook als hij een defect of barst heeft.

Waar kan ik mijn iPhone inruilen?

Er zijn verschillende plekken waar je jouw iPhone kan inleveren. Zo kan je bijvoorbeeld terecht bij een marktplaats of bij een gespecialiseerde inkoper. Het voordeel van een marktplaats, is dat je zelf de prijs kan bepalen. Je moet dan natuurlijk nog wel een betrouwbare koper voor dat bedrag zien te vinden. Wanneer je jouw iPhone verkoopt aan een gespecialiseerde inkoper, weet je zeker dat je het geld snel op je rekening hebt staan. Ook is het mogelijk om de telefoon gratis en verzekerd op te sturen. Je loopt dus geen enkel risico.

Wat is mijn iPhone waard?

Wanneer je jouw iPhone gaat verkopen, wil je natuurlijk weten hoeveel je ermee kan verdienen. Dit hangt onder andere af van welke iPhone je verkoopt. Een iPhone 12 in perfecte staat levert meer op dan een iPhone 6 met een barst in het scherm. Het is echter nog steeds mogelijk om een kapotte iPhone in te ruilen voor een leuk bedrag. Wil je weten wat jouw iPhone precies waard is? Meld hem dan aan en zie het bedrag binnen enkele minuten. Daarna hoef je de iPhone alleen nog maar op te sturen en te cashen!

Onze beoordelingen