Selecteer uitvoering
Er zijn meerdere uitvoeringen van de Motorola G9 Plus. Je kunt in de instellingen van het device vinden om welk type het gaat. Weet je het niet zeker? Vul dan het meest waarschijnlijke in, wij controleren dit altijd om zeker te zijn dat het klopt.
Het duurt slechts 2 minuten
  • Gratis verzenden zonder printer
  • Snelste betaling binnen 24 uur
  • 100.000+ klanten geholpen

Motorola G9 Plus

Motorola G9 Plus

Bereken de verkoopwaarde van een Motorola G9 Plus door het beantwoorden van een paar simpele vragen. De waarde wordt direct getoond en als deze naar wens is kun je de G9 Plus gelijk aanmelden voor verkoop.

Wat is Verkopen.nl?

Verkopen.nl is al 10 jaar specialist in gebruikte elektronica zoals telefoons, tablets en smartwatches. Met ons gemakkelijke online portaal kunnen onze gebruikers hun tweedehands devices aanmelden en opsturen. Wij maken verkopen weer leuk en makkelijk.

Door slimme verzendoplossingen in samenwerking met partners als PostNL zijn er een grote hoeveelheid inleverpunten voor de devices die aan ons worden verkocht. Bovendien is het verzenden veilig. Wij bieden namelijk een verzekering op elk pakketje dat naar ons wordt gestuurd: wel zo fijn!

Goed bevonden door de Consumentenbond

Net als iedereen vinden wij het leuk om complimenten te krijgen. Zo heeft de Consumentenbond een artikel geschreven over het verkopen van je telefoon.

Wat gebeurt er als jullie de devices ontvangen?

Wij gaan snel aan de slag om de devices binnen 24 uur te testen én te betalen. Sneller dan dat vind je het echt niet! In de meeste gevallen kunnen we zonder problemen overgaan tot het overmaken van het geld. In de andere gevallen nemen we gelijk per e-mail contact met je op.

Let op: wij kopen werkende én kapotte devices. Er is dus altijd wat te verkopen.

Tags

Beschikbare kleuren

  • Blauw

Uitvoeringen

  • 128GB

Gerelateerd aan G9 Plus

Wij kopen deze merken

Onze beoordelingen